Gå direkt till innehåll
Ola Grubb och Nicklas Rosendahl är stolta över att nu även kunna presentera Subaru i sin bilhall på City Motor i Malmö.
Ola Grubb och Nicklas Rosendahl är stolta över att nu även kunna presentera Subaru i sin bilhall på City Motor i Malmö.

Pressmeddelande -

City Motor i Malmö expanderar med ytterligare varumärken.

Trots utmaningar inom bilmarknaden visar City Motor en imponerande tillväxt och fortsatt framgång. Med redan etablerade varumärken som Mazda och GWM är företaget redo att introducera Subaru som ett nytt alternativ för sina kunder.
City Motor är kända för sin branschkunskap och sitt starka fokus på kundservice och de ser en växande efterfrågan på expertis och högkvalitativa bilalternativ.

"Vi är väldigt glada och entusiastiska över att kunna välkomna Subaru till vår anläggning i Malmö. Subaru är ett naturligt tillskott och kommer snabbt bli en del i familjen. Vi ser fram emot att kunna erbjuda alla våra kunder ännu fler alternativ när det kommer till klassledande säkerhet, fyrhjulsdrift och trygghet. Subaru är inte bara snyggt designade och innovativa, de erbjuder också hög kvalitet, utmärkt körupplevelse samtidigt som de främjar hållbarhet och minimerar miljöpåverkan. Denna ytterligare expansion är en del av vår långsiktiga tillväxtstrategi och ett bevis på vår ständiga utveckling", säger Nicklas Rosendahl, en av delägarna till City Motor i Malmö och Svedala.

Filip Frennby, Sales Director på Subaru Nordic AB, uttrycker sin tilltro till samarbetet: "Vi är mycket glada över vårt nya samarbete med City Motor i Malmö. Baserat på våra tidigare erfarenheter med City Motor har vi stort förtroende för detta familjeföretag och är övertygade om att de kommer att addera många nöjda Subaruägare i Malmö-regionen. City Motor kommer att kunna erbjuda våra kunder en fullserviceanläggning med både försäljning och servicemarknad."

Den 5:e oktober är det premiär för Subaru på City Motor i Malmö dit såväl nya som befintliga kunder är varmt välkomna. Läs mer om oss och våra bilmärken på http://www.subaru.se och https://www.citymotor.se/.

För mer information vänligen kontakta:

Alexandra Dobó, marknadschef Subaru Sverige:
adobo@subaru.se och +46 739-20 49 25

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Subaru tillverkas av Subaru Corporation i Japan. Första serieproducerade Subarun hette 360 och lanserades 1958. Subaru har fabriker i Gunma, Japan samt Lafayette, USA. Subarus symmetriska 4-hjulsdrift introducerades 1972 och 2019 passerades milstolpen 20 miljoner tillverkade Subaru med fyrhjulsdrift. Subaru har tillverkat fler än 20 miljoner Boxermotorer sedan lanseringen 1966.

Kontakter

Alexandra Dobó

Alexandra Dobó

Presskontakt Marketing Manager 0739204925